Project team | Infinity Budapest | Prémium Duna parti-lakások
Ajánlatkérés
ÁTADÁS
2024. II. negyedév
Támogatott fűtésrendszer
(TÁVHŐ)


Project team

Kiemelt minőség, nagyfokú precizitás, professzionális munkavégzés!


 

A Infinity Budapest generálkivitelezője és szakmai befektetője a több mint 25 éves múltra visszatekintő Grabarics Építőipari Kft., amely 100 százalékban magyar tulajdonú építőipari vállalkozás. A Grabarics Kft. megalapítása óta következetesen ugyanazokat az értékeket képviseli: a minőségre törekvést és egy megalakulása óta dinamikusan fejlődő, piaci változásokra rugalmasan reagáló vállalatot.

Mintegy 250 fős, összeszokott, magasan képzett munkatársaival elsősorban generálkivitelezési feladatokat látnak el az egész ország területén. A Grabarics Építőipari Kft-t ma – az elmúlt évtizedek dinamikus fejlődésének köszönhetően – a hazai építőipar meghatározó, professzionális magasépítő vállalatai között tartják számon. Az 1993-as alapítás óta több száz beruházást valósítottak meg, melyek nagy részét ipari és logisztikai központok, közintézmények, irodaépületek, szálloda- és lakóépületek, valamint kereskedelmi célú ingatlanok alkotják. A vállalat referenciái méltó módon mutatják be tudásukat, képességeiket, felkészültségüket.

A vállalatcsoport tevékenysége – széles skálán mozogva – felöleli a szakma szinte minden fontos területét a tervezéstől az kulcsrakész átadásig. A beruházásokat a legkorszerűbb technikai és műszaki megoldásokkal, a megrendelő igényeinek középpontba állításával, a munkavédelmi szabályokat, a határidőt és költségkeretet betartva valósítják meg. 2011-ben hazánk határain átlépve, külföldön is megvetették a lábukat. Németországban a Boden-tó környékén - több éves tudatos építkezés eredményeképpen - kiváló minőségben vállalnak szerkezetépítési feladatokat. Mára elmondhatjuk, kitartó munkával elérték a német színvonalat: a németországi kirendeltség egyre több elismerést, egyre komolyabb megrendeléseket kap.

2017 tavaszán a vállalat átvette a hevesi vasbeton előregyártó üzem teljes kapacitását, mellyel legfőbb célja magasépítési beruházásaihoz az előre gyártott vasbeton szerkezetek megbízható és kiszámítható, a változó piaci viszonyoktól független ellátása. A vasbeton elemek előregyártásával a vállalat lényegesen jobb piaci pozícóba került, emellett magasabb színvonalon, a határidők mindenkori betartásával, ügyfelei részére szélesebb körű szolgáltatások nyújtásával tud dolgozni.

Eredményességüket jelzi, hogy a Grabarics Építőipari Kft. 2019-ben már a hatodik egymást követő évben nyerte el a különlegesen magas minőséget szimbolizáló Business Superbrands elismerést, mellyel bekerült Magyarország legnépszerűbb márkái közé.

A Grabarics Kft. sikerének titka abban rejlik, hogy értékrendjében a nagyfokú professzionalizmus áll a középpontban. Megrendelői számára magas minőségű szolgáltatást, munkatársai számára hosszútávú perspektívát, biztonságos munkakörülményeket, szakmai fejlődést és biztos megélhetést, beszállítóinak hosszú távú, megbízható partneri együttműködést ajánl.

A Grabarics Kft. fejlődése bizonyítja, hogy a kitartó és jól elvégzett munka megfelelő szakértelemmel valódi sikertörténetté válhat.

 

 

Szakmai befektető

Grabarics Építőipari Kft.

 

Tervezők

Symbister és Dudinszky építész irodák

Belsőépítészek

MYD2