A projektről | Infinity Budapest | Prémium Duna parti-lakások
Ajánlatkérés
ÁTADÁS
2024. II. negyedév
Támogatott fűtésrendszer
(TÁVHŐ)


A projektről

A jövő Budapestje!


Infinity Budapest éjjel-nappal

A 12 emeletes épületen belül az egyedi igényre szabható lakásokon kívül a földszinten szolgáltató egységek – étterem, kávézó, szépségszalon –, az 1. szinten Spa, wellness- és fitness részleg áll a lakók rendelkezésére, míg a 2-5. szintig egy Apartman Hotel várja leendő vendégeit. A 6. és a 11. szint között találhatóak a lakószintek, amelyek felett egy különleges Sky Bar helyezkedik el a végtelenség illúzióját megteremtő infinity poolal. A háromszintes mélygarázs összesen 99 férőhelyet biztosít és igény szerint a parkolóhelyekhez elektromos töltőállomás is kialakítható. Legyen szó üzleti megbeszélésről, privát eseményről vagy harmonikus kikapcsolódásról az épület célja, hogy minden igényt kiszolgáljon. A fejlesztőket olyan innovatív építészeti megoldások inspirálják, amelyekkel a fenntarthatóságot szem előtt tartva alkotják meg a jövő élettereit.

Időtálló alapozás, nyitott, zöld életterek, okos térkihasználás, mobil falak, multifunkcionális közösségi terek jellemzik az épület belső kialakítását. A projekt megálmodói kivételes odafigyeléssel törekednek arra, hogy a ház közös terei magas fogyasztói és exkluzív közösségi élményt, átlag feletti életminőséget kínáljanak, kibővítve ezzel a saját lakástér határait. Az épület egészét többfunkciós, előremutató megoldásokkal és személyre szabott szolgáltatásokkal ruházzák fel, annak érdekében, hogy gördülékenyen alkalmazkodhasson az igények sokszínűségéhez, mindezt a személyes tér és az intimitás megőrzésével. Az épület a nap bármely szakában elérhető - legyen szó privát rendezvényről, üzleti megbeszélésről, zenés, családi eseményről, gyertyafényes vacsoráról, vagy akár egy szórakoztató kulturális előadás lebonyolításáról.

Jövőbe mutatunk, értéket teremtünk!

Az épület a fenntartható építészet koncepcióját szem előtt tartva valósul meg extra hozzáadott értéket biztosítva ezzel. A biztonságos, élhető életteret a tervezők úgy valósítják meg, hogy fenntartható megoldásokat alkalmaznak, így nem használnak felesleges energiát, mérgező építőipari alapanyagokat, továbbá a kivitelezés során is

a lehető legkevesebb károsanyag- és hulladékkibocsátásra törekednek. A Infinity Budapest energiahatékony berendezésekkel, újrahasznosított, zöld alapanyagok és eljárások alkalmazásával tudatosan képviseli a magas minőségű, környezetbarát megoldásokat.
favi2_uj
8500négyzetméter
favi2_uj
12emelet
favi2_uj
48lakás
favi2_uj
99parkolóhely