Vendéglátói befektetés | Infinity Budapest | Prémium Duna parti-lakások
Ajánlatkérés
ÁTADÁS
2024. II. negyedév
Támogatott fűtésrendszer
(TÁVHŐ)


Személyre szabott szolgáltatások

Magas fogyasztói és elit közösségi élmény


A projekt megálmodói kivételes odafigyeléssel törekednek arra, hogy a ház közös terei - kibővítve a saját lakástér határait - magas fogyasztói és exkluzív közösségi élményt kínáljanak a lakók részére. Az épület egészét többfunkciós, előremutató megoldásokkal és személyre szabott szolgáltatásokkal ruházzák fel, mindezt a személyes tér és az intimitás megőrzése mellett.
Az épület a nap bármely időszakában elérhető - legyen szó privát rendezvényről, üzleti megbeszélésről, zenés, családi eseményről, gyertyafényes vacsoráról vagy egy szórakoztató kulturális előadás lebonyolításáról.

A szolgáltatások kialakításakor nagy hangsúlyt kapott az élmények maximalizálása és az intimitás biztosítása egyaránt. A különleges építészeti tervezésnek és az ingatlan egyedi méretének köszönhetően a szolgáltatások különböző szinteken érhetőek el. A földszinten többek között prémium kávézó és étterem, az első emeleten Spa, wellness-és fitness részleg, a 12. emeleten nyitott és zárt térben kialakított sky bar kap helyet.

Spa-Wellness

Az első emelet a kényelmi szolgáltatásoknak ad helyet, úgy mint Spa, wellness-és fitneszrészleg.

Étterem

Az épület földszintjén a legszínvonalasabb közönség igényeit kielégítő étterem és kávézó helyezkedik el.

Hotel

A 2-5. szintig egy Apartman Hotel helyezkedik el különálló, privát bejárattal, portaszolgálattal. A hotel célja, hogy maximálisan kiszolgálja mind a pihenésre vágyó vendégek, mind az üzletemberek és a konferenciákon részt vevők igényeit is.

Skybar

Az épület legfelső szintjén egy hangulatos sky bar várja vendégeit, amely figyelembe véve az időjárási viszontagságokat nyitott és zárt területtel is rendelkezni fog. A zárt egységben rendezvénytermek is kialakításra kerülnek.